Der er ingen, der interesserer sig særligt meget for høreapparater, før vi selv eller en af vores nærmeste får brug for dem.

Måske går vi på internettet, måske går vi til lægen eller ørelægen først. Måske går vi direkte ind i en privatpraktiserende høreklinik, der ligger i nærheden.

Når du vælger at købe dine høreapparater i en privat høreklinik, skal du være opmærksom på, at ydelser og service udenom selve høreapparaterne kan variere mellem de forskellige høreklinikker.

Det betyder, at det kan være svært at sammenligne priser på høreapparater.

Et høreapparat er fra fabrikken bare en bevidstløs computer, uanset om teknologierne i den er af premium- eller standard-kvalitet.

Det er din audiologs arbejde med teknologierne i høreapparaterne og et nært samarbejde mellem audiologen og dig, der afgør om kvaliteten i høreapparaterne kommer til deres ret.

Frie Høreklinikker er en ikke-kommerciel sammenslutning af private uafhængige høreklinikker. Vi har det til fælles at vi er en eller få ildsjæle, for hvem service, kvalitet, god tid, omhyggelighed og omsorgen for hver enkelt klient er det afgørende – også efter at høreapparaterne er betalt.

At Frie Høreklinikker er uafhængige og selvstændige betyder, at vi kan tilbyde høreapparater fra forskellige fabrikanter. Dette er af betydning, fordi der ikke findes ét høreapparatfabrikat, der er løsningen for alle brugere.

Frie Høreklinikker har endvidere et godt og tæt samarbejde indbyrdes. Hvis du f.eks. får brug for audiologisk assistance under et ferieophold i Danmark, er der næsten altid en Fri Høreklinik i nærheden. Mange er mobile og vi bliver fortsat flere.

 

Du kan finde en Fri Høreklinik i nærheden af dig HER.

 

Foreningen Frie Høreklinikkers bestyrelse består af:

Formand: Regitze Willemoës - kontakt:

Kasserer: Regitze Persson

Sekretær: Susanne Palsbo

Suppleant: Helene Broncano